MUĞLA / FETHİYE - Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Erasmus akreditasyon öğretmen idareci ve öğrenci basvurulari açıldı

Başvuru tarihi okulumuz için  5 şubattır

Öğrencilerimiz için son başvuru tarihini6.02.2024

Klavuz İçin Tıklayınız!

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonuna geldik.Bu dönem yapılan tüm güzel çalışmalar etkinlikler ve sosyal faaliyetler için siz değerli öğretmenlerim ve sevgili öğrencilerim hepinize teşekkür ediyorum.Dönem derecesine giren öğrencilerimize küçük hediyeler verdik. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize  hayırlı, sağlıklı, verimli bir tatil diliyorum.

Firdevs KILINÇ

Ock

Pençe Kilit bölgesinde yürütülen operasyonlarda şehit olan kahraman askerlerimiz için okulumuzda anma programı düzenlendi. Programa saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlandı. Okulumuz meslek dersleri öğretmeni İsmail Candan şehitlerimiz için Kur' an - ı Kerim tilavetinde bulunduktan sonra okulumuz müdürü Firdevs Kılınç tarafından yapılan hatimler için hatim duası yapıldı.

Ara

Mavi Yeşil Okullar Proesi kapsamında okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz ile gül dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılında yapılan genç muhafız lise yarışmasına Şehit Sümer Deniz Kız AIHL olarak katıldık . Öğrencimiz Hatice Erva Çil  4. Olmasından dolayı tebrik ederiz

Ara

Gazze ve Filistin de milyonlarca bebek ,çocuk, kadın yaşlı İsrail tarafından soykırıma maruz kalırken son iki buçuk ayda Zülmün şiddeti gittikçe artarak devam etmektedir.Okulumuz Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu IHL olarak  Gazze de yaşananları anlatan  video Sunumunu  tüm sınıflara paylaşıp bilgi verdik.Sunumda emeği geçen Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Aksoy'a teşekkür ediyoruz

Ara

Sehit Sümer Deniz Kız Imam Hatip Lisesi olarak "Bir Kitap Bir Insan" projesi kapsamında okulumuz 12-B sinifi öğrencileri ile birlikte Gulen Yüzler sinifi öğrencilerimize masal okuması ve canlandirmasi yapılmıştır.

Ara

Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip lisesinde yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan Kübra Rana KOCAKAYA öğrencimiz katıldı.

Ara

Hafızlık İHO Kız Öğrencilerini Kurslarında Meslek Dersi Öğretmenlerimiz Sevgi Ülkü , Büşra Yılmaz ve öğrencilerimizle  ziyaret ettik.Ufak hediyelerimizi verip küçüklerle sohbet ettik.Kıymetli Ev sahipliklerin den dolayı başta Nesrin TÜRKMEN Hocamıza ve ekibine teşekkür ederim.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü programı öğretmeni önemi ve değeri vurgulanarak okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okul müdüremiz Firdevs KILINÇ’ın anlamlı ve takdir toplayan konuşmasıyla başlayan programımız öğretmenlerimizin de şiir ve koru ile dahil olmalarıyla renklendi. Yeni emekli olan öğretmenlerimizin de katılımlarıyla programımız daha da anlam kazandı. Tedavi sürecinde olan okul rehber öğretmenimizin ziyareti öğrenci ve öğretmenlerimize heyecan kattı. Okul aile birliğimizin ve idarecilerimizin çiçek takdim ile programımız sonlandı. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Din öğretimleri genel müdürlüğü, Fethiye ilçe milli eğitim müdürlüğü koordinasyonunda, Mehmet Akif Ersoy AİHL, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi  ve Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu imam hatip lisesi tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 100. Yılında şehit ve gazileri anma programı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında 81 il 81 emanet eTwinning projesinde yer almaktan gurur duyduk. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün ışığında,okulumuz öğrencilerimizle 100.yıl anısına..

Ekm

Okulumuzda İmam-Hatiplerin kuruluş haftası etkinliği olarak Meslek dersi öğretmenimiz Hüseyin OMAÇ’ın koordinesiyle Müdiremiz Firdevs KILINÇ’ın destekleriyle İmam-Hatiplerin kuruluşu ve günümüze kadar nasıl geldiği hakkında öğrencilerimize sunum yapıldı. Öğrencilerimiz İmam-Hatipler ve İmam-Hatipli olmak nedir? hakkında derin bilgi sahibi oldular. Sunum sonunda öğrencilerimiz arasında “İmam-Hatipli Olmak” adlı kompozisyon yarışması duyuruldu.

Ekm

Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 13.Ekim.2023 tarihinde saat 14:30 da kıymetli velilerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği toplantımız yapılarak yeni Okul Aile Birliği seçilmiş olup okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.