MUĞLA / FETHİYE - Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılında, vatanımızın 81 ilinde çocuklarımıza, gençlerimize 100. yılın önemini özümseyecekleri ve çoşkusunu yaşayabilecekleri bir e twinning projesi hazırladık. Bu çalışma sayesinde hem cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihini öğrencilerimize anlatacağız hem de birlikte omuz omuza uyum içinde çalışarak bize emanet edilen “Türkiye Cumhuriyeti”ne 81 ilden tek yürek olarak nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz.

Ekm

HEDEF 2024 KAPSAMINDA, Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Üniversiteye hazırlık çalışmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Siyeri Nebi Haftası münasebeti ile Peygamber efendimize mektup yarışması ve salavat çekme yarışması yapıldı.Yarışmada dereceye giren örencilere Okul Müdürümüz  Firdevs Kılınç tarafından ödülleri verildi.

Eyl

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Mevlid-i Nebî haftası etkinliği olarak “Son Peygamber Hz. Muhammed”filmi izletilmiştir. Öğrencilerimiz Rasül-i Ekrem Efendimiz’in hayatı hakkında görsellerle destekleyerek bilgilerini pekiştirmişlerdir.

Eyl

Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı Mevlidi Nebi haftası kapsamında ilçe milli eğitim müdürümüz Faruk Kaya ilçe müftümüz Kamil Oktay ,STK temsilcilerimiz,Velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz bahçesinde bütün misafirlerimize çorba ve simit ikramı yapılmıştır.

Eyl

Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  2023-2024 eğitim öğretim yılı mevlidi nebi haftası kapsamında ilçe milli eğitim müdürümüz Faruk Kaya, ilçe müftümüz Kamil Oktay

STK temsilcilerimiz ,Velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Fethiye Kocatepe camiinde sabah namazı etkinliği yapılmıştır.

Eyl

Şehit Sümer Deniz Anaokulu 2023/2024 Öğretim yılı Veli toplantısı Müdürümüz Firdevs KILINÇ Anaokul öğretmenleri ve Velilerin katılımıyla yapıldı.  Toplantı da Anaokulunda eğitim öğretimin çok daha güzel, güvenli ve sağlıklı bir ortamda olması için görüş alışverişi yapıldı.

Eyl

Okul Müdürümüz Öğretmenler ve öğrencilerimizle Fetim Der Başkanı Hafız Cüce Beyin babası için Kuran okuyup taziye ziyaretinde bulundu

Kas

Okulumuzda yürütülen 'Pansiyonda Neler Oluyor?' projesi ilimiz genelinde düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler yarışmasında kurumsal kapasite dalında il birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sema ŞİMŞEK'in okul pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle yürüttüğü 'Pansiyonda Neler Oluyor?' adlı proje eTwinning Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir.

Ağu

Okulumuz Arapça Öğretmeni İnci Hekimci'nin danışmanlığında okulumuzda 10.sınıf öğrencilerimizle yürütülen 'Yaşam Sokağım'adlı proje eTwinning kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden  Ayşe KONUKÇU danışmanlığında anasınıfı ile öğrencilerimizle yürütülen 'Neşeli Tıkırtılar' adlı proje eTwinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuzda 11. sınıf yabanci dil bölümü öğrencileriyle İngilizce Öğretmenimiz Sema ŞİMŞEK danışmanlığında yürütülen uluslararası 'Media Literacy' projesi eTwinning Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda yürütülen 'Pansiyonda Neler Oluyor?' eTwinning projesi kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimizin zamanlarını daha kaliteli geçirmeleri için 'Akıl ve Zeka Oyunları Odası' hazırladık. Hazırlanan odamızda bir çok akıl oyunumuz bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin sportif faaliyet yapabilmeleri için masa tenisi kurulmuştur. Hazırlanan etkinlik alanlarında öğrencilerimiz pansiyonumuzda arkadaşlarıyla birlikte boş kalan zamanlarını daha etkin geçirebileceklerdir.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Sema ŞİMŞEK ve Selcen GÖNÜLATEŞ danışmanlığında yürütülen projemizde tüm ortak okulların katılımıyla yapılan çalışmalarını sunumu için sanal sergimiz